Αναβολή στη δίκη του γνωστού τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό - Δηλώνει μετανιωμένος

Αναβολή στη δίκη του γνωστού τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό - Δηλώνει μετανιωμένος

Για τις 24 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού τράπερ και των τριών συγκατηγορουμένων του, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό.

Μετανιωμένος δήλωσε ενώπιον του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο γνωστός τράπερ Thug Slime, ο οποίος μαζί με άλλα τρία πρόσωπα κατηγορείται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν στη συμμετοχή τους στην αιματηρή συμπλοκή χθες σε καφετέρια στον Κολωνό με θύμα έναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε.

Ο 25χρονος τράπερ μαζί με τους συγκατηγορούμενους του μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, οδηγήθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να κληθεί το θύμα της επίθεσης να καταθέσει στο ακροατήριο.

Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους με αυστηρούς όμως όρους. Συγκεκριμένα, με απόφαση του δικαστηρίου στους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αλλά και καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν θύμα. Επίσης το δικαστήριο επέβαλλε στους άλλους δυο κατηγορούμενους της υπόθεσης εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, με μια ένα μάλιστα μέλος του δικαστηρίου να εκφράζει την άποψη πως και στους τέσσερις κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθεί εγγύηση ύψους στις 2.000 ευρώ για όλους.

Οι διάλογοι με τον εισαγγελέα

Πριν το δικαστήριο προχωρήσει στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στο ακροατήριο, έλαβαν χώρα έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον κατηγορούμενο τράπερ για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Κατηγορούμενος: Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό…

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη, σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ