Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του (ΦΩΤΟ)

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με τις πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο άνδρας έβαλε φωτιά αυτοπυρπολήθηκε βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο του. 

Μία τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/9) στο ορεινό Κυριακοχώρι του Δήμου Μακρακώμης στη δυτική Φθιώτιδα.

Μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα ενός 36χρονου άνδρα με καταγωγή από το χωριό, που διέμενε όμως μόνιμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο άνδρας έβαλε φωτιά μόνος του και να πυρπολήθηκε, καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κανονικά σε ρεματιά στη γέφυρα στο δρόμο για Νικολίτσι και δεν φαίνονται ίχνη τροχαίου ατυχήματος.

Στις Αστυνομικές Αρχές πάντως σήμανε συναγερμός, με το χώρο να αποκλείεται, εωσότου εξετασθούν όλα τα στοιχεία και να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για αυτοχειρία.

Ο 36χρονος το προηγούμενο βράδυ εθεάθη στο χωριό και αφού έφαγε στο καφενείο αποχώρησε παίρνοντας μαζί του κι άλλο φαγητό. Στο χωριό μετέβαινε τακτικά τα καλοκαίρια με τα αδέρφια του όπου έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς τους, η οποία επίσης κατοικεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ