Γλυκά Νερά: Εγκληματολόγος αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη

Γλυκά Νερά: Εγκληματολόγος αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη

Ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης  αυτοκτόνησε αφήνοντας δύο σημειώματα που αφορούσαν τον αδερφό του

Η καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρος Νατάσσα Τσουκαλά, με ανάρτησή της στο facebook αμφισβητεί την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Κάντζα. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:

Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.

Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.

Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών».

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι, έξω από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Άη Γιάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή. Ο άνδρας αυτοκτόνησε αφήνοντας δύο σημειώματα που αφορούσαν τον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ