Βουβός θρήνος στην κηδεία της 44χρονης που έχασε τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca (pic)

Βουβός θρήνος στην κηδεία της 44χρονης που έχασε τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca (pic)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την Γλυκερία που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο της AstraZeneca

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημειακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η κηδεία της έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής της, την Λοχριά Ρεθύμνου, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε προκειμένου να αποχαιρετήσει για πάντα, την άτυχη Γλυκερία.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγε ημέρες αφότου εμφάνισε «το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία που οφείλεται στο εμβόλιο AstraZeneca», όπως ανέφερε στην ενημέρωση της Δευτέρας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Η 44χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαΐου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της (φωτο κάτω), ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση, είχε καταγγείλει την πολιτεία για την συνέχιση της χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca, σε γυναίκες κάτω των 50 ετών.

Πηγή: creta24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ