Δολοφονία στη Βάρη - Τάσος Μπερδέσης: Ο νικητής του Survival που σκότωσε 18χρονο στο ρινγκ

Δολοφονία στη Βάρη - Τάσος Μπερδέσης: Ο νικητής του Survival που σκότωσε 18χρονο στο ρινγκ

Ποιος είναι ο 39χρονος πρώην πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη - Οι υποθέσεις εκβιασμών, οι συλλήψεις και... το Survival 

Σε ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» αποδίδεται η δολοφονία του γνωστού Έλληνα πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στη Βάρη, σήμερα το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πέμπτη δολοφονία, που σημειώθηκε το τελευταίο 5μηνο και αποδίδεται σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανθρώπων της νύχτας και το δεύτερο μέσα σε 24 ώρες, μετά το χθεσινό (της Κυριακής 30/5) μαφιόζικο χτύπημα στα Σεπόλια, όπου άγνωστοι είχαν εκτελέσει με 8 σφαίρες έναν 40χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής.

Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός λίγο πριν μπει στο κτίριο που στεγάζεται ο γυμναστικός σύλλογος, όταν ένα μαύρο πολυτελές τζιπ τον πλησίασε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και άρχισε να πυροβολεί σε βάρος του.

Τάσος Μπερδέσης: Οι υποθέσεις εκβιασμών, οι συλλήψεις και η «νίκη» σε ριάλιτι επιβίωσης


Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, φυγοδικούσε στη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, η παραμονή του στη γειτονική χώρα τού στέρησε ακόμα και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διεθνής πυγμάχος στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού, ωστόσο το 2018 όταν γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» άσκησαν «βέτο» με αποτέλεσμα η ένταξη του Μπερδέση στον σύλλογο να ακυρωθεί. Μια χρονιά νωρίτερα, το 2017, ο Τάσος Μπερδέσης είχε συμμετάσχει στο reality επιβίωσης «Survival secret», στο οποίο και αναδείχθηκε νικητής. Τη δημοσιότητα είχε απασχολήσει και με τη σχέση του με την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Είχε σκοτώσει 18χρονο στο ρινγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάσος Μπερδέσης, είχε τραυματίσει θανάσιμα τον Σεπτέμβριο του 2000 με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι τον 18χρονο πυγμάχο της εθνικής εφήβων, Θανάση Μηλιόρδο κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα.

Ο νεαρός μποξέρ νοσηλευόταν για ημέρες στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου αλλά εξ αρχής θεωρούταν «κλινικά νεκρός».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Nέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ