Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου: Μακάρι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου: Μακάρι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου

«Εγώ υποφέρω αλλά νιώθω μια οργή, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει», σχολιάζει ο Βασίλης με δάκρυα στα μάτια

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου από το χωριό Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πέθανε ξαφνικά από πνευμονική εμβολή.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ανείπωτη τραγωδία, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν με την Μαρία στο να αποκτήσουν ένα παιδί. Όπως είπε, η 30χρονη είχε δύο αποβολές πριν καταφέρει να μείνει έγκυος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Οργή στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας για την καθυστέρηση που στοίχισε τη ζωή της 30χρονης εγκύου


«Εγώ υποφέρω αλλά νιώθω μια οργή, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Η Μαρία είχε δύο αποβολές. Η πρώτη πριν από 2-2,5 χρόνια. Προχωρήσαμε. Μένει πάλι έγκυος, προχωρούσε καλά και πριν από τον τρίτο μήνα, απέβαλε" ανέφερε ο σύζυγος της 30χρονης.

«Όλες οι εξετάσεις βγήκαν πεντακάθαρες. Τελικά έμεινε έγκυος ξανά και προχωρούσε μια χαρά η εγκυμοσύνη. Είχαμε τεράστια χαρά, ήταν όλα τέλεια. Είχαμε τάξει το μωρό στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση. Πήγαιναν όλα καλά, μας έβλεπε ο γιατρός κάθε εβδομάδα. Πρόσεχε πολύ η Μαρία» ανέφερε.

Το χρονικό του δράματος

Την Μεγάλη Παρασκευή ο Βασίλης γύρισε στο σπίτι μετά τη δουλειά. Άκουσε το ξυπνητήρι της γυναίκας του που το είχε σε υπενθύμιση για να παίρνει τα χάπια της να χτυπάει. Άρχισε να τη φωνάζει όμως δεν έπαιρνε απάντηση. Τελικά την βρήκε στο μπάνιο νεκρή.

"Κάθε μέρα ξυπνάω στις 7.30 για να πάω στη δουλειά. Εκείνη τη μέρα θα πήγαινα κατά τις 8.30. Φάγαμε μαζί, κάτσαμε παρέα, βλέπαμε τηλεόραση και έφυγα. Δεν ήταν άρρωστη. Δεν υπήρχε περίπτωση να πονέσει και να το κρύψει. Φοβόταν για το παιδί. Η Μαρία βάζει ξυπνητήρι στις 10 για να παίρνει το φάρμακό της για να μην την πάρει ο ύπνος. Γυρνάω από τη δουλειά στο σπίτι στις 2 όπως κάθε μέρα και ακούω το ξυπνητήρι να χτυπάει. Και λέω "Μαρία;" Δεν απάντησε. Λέω κάπου θα είναι. Κοιτά μέσα στο μπάνιο και την βρήκα κάτω. Την σηκώνω πάνω, την παίρνω στα χέρια μου και άρχισα να φωνάζω με όλη τη δύναμή μου. Δεν είχε χτύπημα πουθενά, αίμα πουθενά, αίματα.

Παίρνω το ΕΚΑΒ και ήρθε μέσα σε 15 λεπτά το ασθενοφόρο. Ήρθαν του σκοτωμού, έπεσαν πάνω της και προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, αλλά ήταν μελανιασμένη παντού» ανέφερε ο Βασίλης, ο οποίος φορά στον λαιμό του τη βέρα και τον σταυρό της γυναίκας του.

«Μακάρι κανείς να μη βρεθεί στην ίδια θέση»

"Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θέλαμε να κάνουμε τρία παιδάκια. Ήταν το καλύτερο παιδί. Άφησε την Αθήνα και ήρθε στο χωριό για να ζήσουμε μαζί. Πριν από λίγες μέρες κάναμε όνειρα, λέγαμε πόσες πάνες θα αγοράσουμε. Μακάρι κανείς να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση. Έχασα έναν άνθρωπο από το πουθενά. Αλλά να μην συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο", δήλωσε συγκλονισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ