Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχολογική στήριξη από τους υπεύθυνους των φυλακών

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχολογική στήριξη από τους υπεύθυνους των φυλακών

Ποιοι είναι οι τέσσερις συγκρατούμενοι που βρίσκονται στο ίδιο κελί με τον παρουσιαστή

Μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του, ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγήθηκε στην 7η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο γνωστός παρουσιαστής οδηγήθηκε στο κελί χωρίς να χρειαστεί να μπει σε 14ημερη καραντίνα, αφού μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Ποιοι είναι οι τέσσερις συγκρατούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη

Σύμφωνα με το OPEN, ο παρουσιαστής κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τέσσερα άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ως "χαμηλής επικινδυνότητας". Πρόκειται για Έλληνες κρατούμενους του κοινού ποινικού δικαίου που εργάζονται στις φυλακές, ενώ ένας από αυτούς είναι επίορκος αστυνομικός. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να έχει κάνει αίτηση για να μπει στα μεροκάματα των φυλακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στον Κορυδαλλό ο Μένιος Φουρθιώτης

Τι ζήτησε ο παρουσιαστής όταν έφτασε στις φυλακές

Σύμφωνα με το MEGA, που επικαλείται σωφρονιστικές πηγές ο παρουσιαστής φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του και κάποια φάρμακα, καθώς και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα. Επίσης, σύμφωνα με το MEGA, ζήτησε να έχει ειδική διατροφή, καθώς υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας, ενώ είπε στους υπεύθυνους των φυλακών ότι η ψυχολογία του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ίσως χρειαστεί ψυχολογική στήριξη.

Οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοί του για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και Λάρισας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Μένιος Φουρθιώτης: Ποινική δίωξη σε βάρος του για επτά πλημμελήματα και δύο κακουργήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ