Θεματικό πάρκο με τους Άθλους του Ηρακλή στη Λάρισα!

Το θεματικό πάρκο "Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων

Θεματικό πάρκο με τους Άθλους του Ηρακλή στη Λάρισα!

Το νέο, μυθολογικό, θεματικό πάρκο "Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" άνοιξε τις πύλες του στη Λάρισα στις 15 Μαρτίου στον ιπολυχώρο Thessalia. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. 

Οπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο πολυχώρος Thessalia, φιλόξενος για μεγάλους και μικρούς, καθώς στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Σε 2000 τ.μ., και σε συνδυασμό με τα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, τρισδιάστατα εκθέματα, που διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργήθηκε το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο είναι ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία, μία εκπαιδευτική, διαδραστική και σαφώς αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία ανακάλυψης του μακρινού παρελθόντος και όλων των γνωστών αλλά και άγνωστων μύθων που σχετίζονται με τον υπερήρωα Ηρακλή.

Στόχος στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής μέσα από ένα εκπληκτικό μουσείο και τη μεγάλη «Αίθουσα των Άθλων» με τους θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες και τα κατορθώματα, είναι να κατακτήσουν όλοι τον 13ο άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό δώρο!

Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο έβαλε με το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του, ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι» είναι μια συνεργασία των φορέων της Λάρισας με τη ΔΕΘ - HELEXPO, τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions. Το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 2 Ιουνίου 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ