Ο γιός του Ντένζελ Ουάσινγκτον κλείνει το κέντρο της Αθήνας

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον πρωταγωνιστεί στην ταινία Born to be murdered –γυρίσματα την Κυριακή στο Σύνταγμα

Ο γιός του Ντένζελ Ουάσινγκτον κλείνει το κέντρο της Αθήνας

Όσοι επιδιώξουν να διασχίσουν την Κυριακή της Αποκριάς το κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η τροχαία έχει ήδη ανακοινώσει μέτρα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γύρισμα μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιός του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Κλειστό θα είναι την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Born to be murdered", με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιο του Ντένζελ Ουάσιγκτον. Η ταινία Born to be murdered είναι Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα, με αναφορές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και για κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας. O Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον θα υποδυθεί τον Μπέκετ - Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τα Τρίκαλα - από τα μέσα Φεβρουαρίου - και θα έχουν διάρκεια 8 εβδομάδων. Στην Αθήνα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 25 Φλεβάρη και θα διαρκέσουν έως 25 Μαρτίου 2019.

Έτσι, το κέντρο της πρωτεύουσας την Κυριακή θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό στούντιο.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, έχει προγραμματιστεί διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας

Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 6:00 έως τις 18:00 στις εξής οδούς:

- Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος

- Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της

- Πλατεία Συντάγματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ