Πρωινό ξύπνημα

Πρωινό ξύπνημα
Photo by Dapo Oni on Unsplash

Eίναι Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ο ήλιος ανέτειλε στις 7:26 και θα δύσει στις 17:04. Αυτή είναι η 339η ημέρα του χρόνου και απομένουν 20 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Καιρός

Τοπικές βροχές αναμένονται για σήμερα στα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο με σταδιακή βελτίωση του καιρού αργότερα. Πρόσκαιρες βροχές αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια και σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 15 βαθμούς στην Αθήνα, τους 12 στη Θεσσαλονίκη, τους 16 με 17 στο Αιγαίο και την Κρήτη, τους 12 στη Μακεδονία και τη Θράκη και τους 16 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τι γράφουν οι εφημερίδες

Η αναδίπλωση Ζάεφ σχετικά με τη διδασκαλία μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα, θέματα φορολογίας και συνταξιοδότησης και η υποχώρηση Μακρόν στα “κίτρινα γιλέκα” είναι τα κυριότερα θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Τι περιμένουμε σήμερα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στην Κάλυμνο για τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος συμμετέχει στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων θα διενεργήσει το μεσημέρι ο ΟΔΔΗΧ

Διεθνείς αγορές

Με μεγάλη πτώση 3,10% έκλεισε τη συνεδρίαση της Τρίτης ο Dow Jones που έκλεισε στις 25.027 μονάδες, ενώ στις 7.158 μονάδες και πτώση 3,80% έκλεισε ο Nasdaq. Πτωτικά κινείται ο Nikkei στο Χρηματιστήριο του Τόκιο υποχωρώντας κατά 9,68% στις 21.886 μονάδες.

Γιορτάζουν σήμερα

Σάββας

Σαν σήμερα

  • 1975: Η κυβέρνηση Καραμανλή κρατικοποιεί τις τράπεζες Εμπορική, Ιονική-Λαϊκή και Επενδύσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ