11 - 13 Οκτωβρίου 2021 η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL

11 - 13 Οκτωβρίου 2021 η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL

Η EXPO REAL, είναι  διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων

11 με 13 Οκτωβρίου 2021, στο Μόναχο, θα ανοίξει ξανά τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η EXPO REAL, η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων, απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, βιομηχανιών, εμπορικών εταιρειών, καθώς και του δημοσίου τομέα, των δήμων - κοινοτήτων και περιφερειών.

Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης facility managers, στελέχη κλαδικών εκδοτικών οίκων και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημικής κρίσης και παρά τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας, που είχαν παρθεί, οι διοργανωτές έλαβαν την απόφαση να ακυρωθεί η EXPO REAL Hybrid Summit 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ