Οι πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις στην Apple

Οι πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις στην Apple
Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας στην εταιρία Apple με μισθούς που αγγίζουν τα όρια του εξωπραγματικού.

1. Κορυφαίο στέλεχος- Μισθός: 278,628 δολάρια

Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες ενός κορυφαίου στελέχους εξαρτώνται από το τμήμα που εργάζεται. Ωστόσο, όπως και να έχει, είναι εκείνος που καθοδηγεί την ομάδα.

2. Διευθυντής λογισμικού- Μισθός: 228,209 δολάρια

Ο Διευθυντής λογισμικού είναι εκείνος που «χτίζει» το λογισμικό σύστημα της Apple ενώ παράλληλα είναι εκείνος που επιτηρεί την ομάδα του τομέα.

3. Ανώτερος Σύμβουλος-Μισθός: 218,746 δολάρια

Για να αναλάβει κάποιος τη θέση αυτή απαιτείται να έχει τουλάχιστον 8 με 10 χρόνια εμπειρίας. Είναι εκείνος που συμβουλεύει τους υπαλλήλους σχετικά με τον κώδικα δεοντολογίας και τη διεξαγωγή δικαστικών ερευνών όταν είναι απαραίτητο.

4. Ανώτερος Μηχανικός- Μισθός: 196,036 δολάρια

Μια ακόμα θέση εργασίας που απαιτεί 10ετή εμπειρία. Είναι υπεύθυνος της ομάδας που εξετάζει και διαβεβαιώνει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Apple λειτουργούν σωστά.

5. Βιομηχανικός σχεδιαστής- Μισθός: 179,839 δολάρια

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής της Apple είναι επιφορτισμένος με την παραγωγή των προϊόντων της Apple εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν. Ο Jony Ive έχει παράλληλα την εποπτεία της ανάλογης ομάδας της Apple.

6. Διευθυντής Μάρκετινγκ- Μισθός: 174,810 δολάρια

Είναι υπεύθυνος για την οργάνωση επιτυχών και καινοτόμων εκστρατειών μάρκετινγκ. Είναι σαφές ότι η εταιρεία είναι πράγματι διατεθειμένη να πληρώσει κάτι παραπάνω για να έχει τον καλύτερο διευθυντή που θα προωθεί τα προϊόντα της.

7. Διευθυντής του τμήματος Engineering- Μισθός: 174,169 δολάρια

Το τι ακριβώς κάνει όποιος εργάζεται στην συγκεκριμένη θέση διαφέρει ανάλογα με το τμήμα στο οποίo εργάζεται. Ωστόσο, αυτό που κάνει συνήθως είναι να καθοδηγεί την ομάδα του τμήματος και δημιουργεί κώδικες για εφαρμογές όπως JS και CSS.

8. Μηχανικός Λογισμικού V- Μισθός: 172,345 δολάρια

Το άτομο που εργάζεται στη θέση αυτή συνήθως γράφει, σχεδιάζει, αναπτύσσει, τροποποιεί λογισμικά, εφαρμογές και λειτουργικά συστήματα. Για τη συγκεκριμένη θέση απαιτείται άτομο με εμπειρία 8-10 ετών.

9. Διευθυντής Προϊόντων- Μισθός: 171,899 δολάρια

Η οργάνωση και η μυστικότητα είναι δύο απαραίτητα προσόντα για κάποιον που εργάζεται στην συγκεκριμένη θέση. Ο διευθυντής προϊόντων δημιουργεί και διαχειρίζεται πρωτοποριακούς χάρτες με την πορεία που πρέπει να έχουν τα προϊόντα.

10. Μηχανικός Εφαρμογών V- Μισθός: 167,469 δολάρια

Η Apple απαιτεί ένα άτομο που να έχει ιδιαίτερες δεξιότητες στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό.