ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γεύμα Τσίπρα στο σπίτι του Ψυχάρη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γεύμα Τσίπρα στο σπίτι του Ψυχάρη
Την πόρτα της οικίας του κ. Σταύρου Ψυχάρη διέβη σύμφωνα με πληροφορίεςτις προηγούμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Τσίπρας αποδεχόμενος την πρόσκληση σε γεύμα του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τη σύζυγό του Περιστέρα ενώ στο γεύμα παρακάθησε και ο Διευθυντής Σύνταξης του Βήματος κ. Αντώνης Καρακούσης. Ο τελευταίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές έχει τακτική επαφή με τον κ. Αλέξη Τσίπρα λειτουργώντας ως άτυπος σύμβουλός του και φέρεται να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας συνάντησης των δύο ανδρών.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί συνάντηση Ψυχάρη-Τσίπρα σε «ουδέτερο» έδαφος και συγκεκριμένα στο σπίτι γνωστού τραπεζίτη που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι σε γεύμα που παρέθεσε ο Τραπεζίτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση συμπίπτει σε μια περίοδο όπου βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια περί κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα δεν περνά απαρατήρητο και το άρθρο του κ. Σταύρου Ψυχάρη στο Κυριακάτικο Βήμα.
Στο άρθρο του μεταξύ άλλων ο κ. Ψυχάρης που διατηρεί στενή σχέση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά αναφέρει: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα οδηγούν σε «μονομαχία» Σαμαρά - Τσίπρα. Οι δύο νέοι, σχετικώς, πολιτικοί ηγέτες έχουν την υποχρέωση να απαλλάξουν τη δημόσια ζωή από μύθους πολιτικούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας• να τελειώνουμε με τα παραμύθια του είδους «λεφτά υπάρχουν»• να μην ξανακούσουμε κυνικούς διαλόγους που υπονομεύουν την πολιτική ζωή. Και η λύση είναι απλή. Οι φιλοδοξούντες να πάρουν την εξουσία να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Πρόγραμμα και όχι υποσχέσεις. Οι επίδοξοι καταστροφείς του πολιτεύματος το αναξιόπιστον της υπαρχούσης τάξεως πραγμάτων εκμεταλλεύονται» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ