Amazon: Επεκτείνεται στις προμήθειες επιχειρήσεων στην Ευρώπη - Με 25% έτρεξαν οι πωλήσεις

 Amazon: Επεκτείνεται στις προμήθειες επιχειρήσεων στην Ευρώπη - Με 25% έτρεξαν οι πωλήσεις

 


Οι δαπάνες εφοδιασμού διευκολύνουν τις εταιρείες στην Ευρώπη να αγοράζουν πράγματα όπως καρέκλες γραφείου, γραφεία, χαρτί και μελάνι για εκτυπωτές χύμα,με σκοπό να κερδίσουν εκπτώσεις για την προμήθεια τους

 

Η Αmazon σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις προμήθειες γραφείου στην Ευρώπη και διεθνώς καθώς κατά την διάρκεια της πανδημίας οι εταιρείες έκαναν περισσότερες αγορές μέσω Διαδικτύου και έψαχναν για μαζικές εκπτώσεις.

Η εταιρεία αναζητά επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης και υψηλά περιθώρια κέρδους για να συνεχίσει καθώς σχεδιάζει να κλείσει και τα 68 φυσικά βιβλιοπωλεία, pop up καταστήματα και καταστήματα "4 αστέρων" στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, τερματίζοντας μερικά από τα μακροβιότερα πειράματα λειτουργίας στο λιανικό εμπόριο.

Οι ακαθάριστες πωλήσεις της Amazon Business στην Ευρώπη αυξήθηκαν με σύνθετο ετήσιο ρυθμό 25% από το 2020 έως το 2022, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Alexandre Gagnon σε συνέντευξή του.

Στην Ευρώπη, η επιχείρηση ξεκίνησε αρχικά στη Γερμανία το 2016, στη συνέχεια στη Βρετανία το επόμενο έτος και στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία το 2018. Οι πελάτες της Amazon Business στην περιοχή περιλαμβάνουν τη Siemens Gamesa, την Centrica και την ABB, σύμφωνα με την εταιρεία που επίσης προμηθεύει εξοπλισμό πληροφορικής και υγειονομικής περίθαλψης και σχολικά προϊόντα.

Είναι οι δαπάνες για την εφοδιαστική που διευκολύνουν τις εταιρείες στην Ευρώπη να αγοράζουν πράγματα όπως καρέκλες γραφείου, γραφεία, χαρτί και μελάνι για εκτυπωτές χύμα, είπε ο Gagnon, με σκοπό να κερδίσουν εκπτώσεις για την προμήθεια τους.

Η επιχείρηση προσφέρει δυνητικά υψηλότερα περιθώρια κέρδους από την κύρια καταναλωτική επιχείρηση της Amazon, καθώς η πραγματοποίηση μικρότερου αριθμού παραδόσεων χύδην είναι φθηνότερη, ανά μονάδα, από την αποστολή εκατομμυρίων μικρών δεμάτων σε ιδιώτες.

«Επειδή οι επιχειρήσεις αγοράζουν σε μεγαλύτερες ποσότητες, τα οικονομικά της εκπλήρωσης είναι πιο συμφέροντα», είπε ο Gagnon, προσθέτοντας ότι η Amazon παρέχει στις εταιρείες εκπτώσεις για παραγγελίες χύδην.

Όταν τα lockdown του COVID-19 το 2020 και το 2021 ανάγκασαν ξαφνικά τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, εταιρείες και ιδιώτες επένδυσαν σε έπιπλα και εξοπλισμό για τους χώρους εργασίας τους στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ