Σάλος στην Πάτρα: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους

Σάλος στην Πάτρα: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου κάνει λόγο για ομάδες που λειτουργούν συντεταγμένα, δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο.

Ένα νέο επικίνδυνο φαινόμενο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων.

Μετά τις αρνήσεις ασθενών που νοσούν με κορωνόιο να διασωληνωθούν, αλλά και τα "μαϊμού" πιστοποιητικά εμβολιασμών, οι αντιεμβολιαστές αρνούνται να δεχθούν μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, ομάδες αντιεμβολιαστών αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους.

"Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαστοράκου και πρόσθεσε:

"Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες "αντιεμβολιαστών" ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ