Σας ενδιαφέρει: Αυτές είναι οι οδηγίες προστασίας κατά της πανδημίας στις παραλίες (λίστα)

Σας ενδιαφέρει: Αυτές είναι οι οδηγίες προστασίας κατά της πανδημίας στις παραλίες (λίστα)

«Παραλία και προστασία» η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής

 

Ξεκίνησε σε 21 οργανωμένες αλλά και ελεύθερες παραλίες της Αττικής, η ενημερωτική δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Περιφέρειας Αττικής, με το σύνθημα «παραλία και προστασία».

Η δράση που στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού στις παραλίες όλης της χώρας, θα γίνει σε 21 οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες της Αττικής, στις οποίες θα διανεμηθούν 65.000 έντυπες οδηγίες και αντισηπτικά στους λουόμενους. Η δράση θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως είναι η ώρα να τηρήσουμε τα μέτρα με ευθύνη, ώστε να χαρούμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι:

«Αυτή την ώρα που επιχειρείται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ η ατομική ευθύνη. Μπορούμε να χαρούμε τις διακοπές μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές στην παραλία, αρκεί να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Ο πόλεμος με την πανδημία συνεχίζεται, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας και την κοινωνία και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας», σχολίασε ο κ. Πατούλης.

Να σημειωθεί ότι το φυλλάδιο που θα διανεμηθεί στις παραλίες θα περιλαμβάνει οδηγίες σε δύο γλώσσες (αγγλικά και ελληνικά). Δείτε τις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ