Συμμετοχή της Wind στο πρόγραμμα voucher «Ψηφιακή Μέριμνα»

Συμμετοχή της Wind στο πρόγραμμα voucher «Ψηφιακή Μέριμνα»

Η WIND Ελλάς στηρίζει την ισότιμη πρόσβαση μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών, στις νέες τεχνολογίες και την εκπαίδευση συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Προσκαλεί όλους τους δικαιούχους που έχουν το απαιτούμενο voucher να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND, ώστε να αποκτήσουν τo tablet της αρεσκείας τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Τα βήματα είναι απλά:

Ο δικαιούχος, έχοντας το Voucher (επιταγή) των 200€ , θα μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του στην φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr

Εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND θα τον καλεί

Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπροσώπου επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και καταχωρούν την παραγγελία

Παραλαμβάνει τη συσκευή από το πλησιέστερο κατάστημα WIND, είτε στον χώρο του με δωρεάν έξοδα αποστολής εφόσον το ζητήσει στην παραγγελία

Εναλλακτικά ο δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί με το voucher ένα WIND κατάστημα της επιλογής του και να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα το tablet που επιθυμεί. Οι επιταγές (voucher) θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου για την αγορά του εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων, από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους.

Τα Μητρώα Εγκεκριμένων Προμηθευτών και Εγκεκριμένου Εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.digital-access.gov.gr) από τις 12 Απριλίου και θα συνεχίσουν να ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Όλοι οι μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές, που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια μπορούν να παραγγείλουν την αγαπημένη τους συσκευή και να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής & Σταθερής Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί με το WIND 5G.

Το νέο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ, των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφαλίζει επιταγή (voucher) αξίας 200 ευρώ για κάθε μαθητή, σπουδαστή και φοιτητή, που εμπίπτει σε συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Αφορά περίπου 325.000 οικογένειες με 560.000 νέους ηλικίας από 4 έως 24 ετών. Η WIND Ελλάς αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας, διευκολύνει την πρόσβαση στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση των ψηφιακών δεξιοτήτων της εκπαιδευτικής κοινότητας και την επίτευξη ενός συμπεριληπτικού ψηφιακού εκπαιδευτικού μοντέλου. Πιστή στο όραμά της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης φροντίζει πάντα να αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και των συνδρομητών της και να ακολουθεί τις τάσεις των νέων τεχνολογιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ