Η Αυστρία προτείνει Ελλάδα για διακοπές

Η Αυστρία προτείνει Ελλάδα για διακοπές
Τέσσερις από τους «ωραιότερους» προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα

τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κρήτη και την Καλαμάτα, προβάλλει σε σημερινό της δημοσίευμα στις τουριστικές της σελίδες, η μαζικής κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Heute».

Για τη Σαντορίνη επισημαίνεται πως το νησί των ηφαιστείων μπορεί να είναι μικρό, με τα 76 τετραγωνικά χιλιόμετρά του, ωστόσο η θέα από τους τραχείς σκοπέλους και τα άσπρα σπίτια προς την Καλντέρα είναι μοναδική και δεν είναι τυχαίο πως το νησί θεωρείται ιδανικό για μήνα του μέλιτος.

Στη Ρόδο υπάρχουν 300 ηλιόλουστες ημέρες τον χρόνο, και τόσο στα νότια, όσο και στο εσωτερικό του νησιού βρίσκει κανείς έρημες παραλίες και παραδοσιακά χωριά, ενώ στο βόρειο τμήμα, όπου και η πρωτεύουσα Ρόδος, συναντάται πολύς τουρισμός, αναφέρει το δημοσίευμα.

Για την Κρήτη, το «θείο νησί», σημειώνεται πως είναι και το μεγαλύτερο, προσφέροντας τεράστιες αντιθέσεις, από τα υψίπεδα του Λασιθίου και τα αυθεντικά ορεινά χωριά μέχρι την ονειρώδη ακτή Ελαφονήσι στα νότια.

Η Καλαμάτα μπορεί να μην είναι νησί, αναφέρει το δημοσίευμα της «Heute», ωστόσο είναι μια πόλη 70.000 κατοίκων, με τη δικιά της νότα, ευρισκόμενη στο μέσο ενός μεγάλου κόλπου της νότιας Πελοποννήσου, που διαθέτει μια μακριά αμμώδη παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ