Ελληνικά ξενοδοχεία ανάμεσα στα 25 κορυφαία της Ευρώπης -Δείτε ποιά είναι

  Ελληνικά ξενοδοχεία ανάμεσα στα 25 κορυφαία της Ευρώπης -Δείτε ποιά είναι
Tο ξενοδοχείο Anastasis Apartments που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι κατέλαβε την 5η θέση στη λίστα του Tripadvisor με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.


Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ένα ακόμη ελληνικό ξενοδοχείο πρόκειται για το Astra Suites, το οποίο βρίσκεται και αυτό στο Ημεροβίγλι, το οποίο κατέλαβε την 20ή θέση στην ίδια λίστα. Στην αντίστοιχη παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία η μονάδα Anastasis Apartments κατέλαβε τη 16η θέση. Επίσης, ξενοδοχεία της Σαντορίνης έχουν τις περισσότερες συμμετοχές, 9 στο σύνολο, σε σχέση με ξενοδοχεία από άλλες περιοχές στην Ελλάδα στην εγχώρια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Από τον κατάλογο του tripadvisor, τη δεκάδα συμπληρώνουν το Lindos Blu (Λίνδος) το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Papaevangelou Hotel στο Πάπιγκο, το Spirit of the Knights Boutique Hotel στη Ρόδο, Αetoma Hotel στο Ναύπλιο, Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa στη Μύκονο, Zorzis Hotel και Villa Renos στη Σαντορίνη και Hotel 28 επίσης στη Σαντορίνη.
Οι επιλογές των ταξιδιωτών που ανακοίνωσε το tripadvisor αφορούν συνολικά 1762 ξενοδοχεία σε 98 περιοχές σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τα ξενοδοχεία που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες, ενώ παγκοσμίως η μέση τιμή της συγκεκριμένης κατηγορίας των καταλυμάτων διαμορφώνεται στα 307 δολάρια τη διανυκτέρευση.