Ζήτησαν φακελάκι από την πεθερά του Αδωνι. Δείτε τι έγινε...

Ζήτησαν φακελάκι από την πεθερά του Αδωνι. Δείτε τι έγινε...
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Άδωνι Γεωργιάδη στις αρχές του προηγούμενου μήνα, εξαιτίας ενός συμβάντος που προσέβαλε την οικογένειά του, αλλά και την θέση του ως υπουργού Υγείας.

Πρόκειται για μια υπόθεση διαφθοράς σε νοσοκομείο της Αθήνας που εκτυλίχθηκε ενώπιον συγγενικού του προσώπου, κάτι το οποίο τον εξόργισε και τον ανάγκασε να παρέμβει προσωπικά.
Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, κ. Αγγελική Πουλάκου έκλεισε ραντεβού με γιατρό μεγάλου νοσοκομείου της πρωτεύουσας, προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση ρουτίνας, λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, όπως μεταφέρουν ασφαλείς ιατρικές πηγές, η συνάντησή είχε άσχημη κατάληξη, καθώς ο γιατρός ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς από την πεθερά του κ. Γεωργιάδη το καθιερωμένο «φακελάκι», προκειμένου να αναλάβει την συγκεκριμένη εγχείριση. «Η οργή της κ. Πουλάκου ξεχείλιζε κατά την αποχώρησή της από το γραφείο του χειρούργου, για την συμπεριφορά του τελευταίου, ωστόσο η ίδια κράτησε διακριτική και αξιοπρεπή στάση, αποφεύγοντας τα παρατράγουδα», αναφέρει στέλεχος του νοσοκομείου που πληροφορήθηκε εκ των υστέρων το συμβάν, το οποίο είναι πλέον κοινό μυστικό στους ιατρικούς κύκλους.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. Η αντίδραση, βέβαια, του κ. Γεωργιάδη δεν ήταν το ίδιο ήρεμη με αυτή της κ. Πουλάκου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίσουν τα «Π», μόλις ετέθη υπόψιν του το εν λόγω γεγονός αποφάσισε να επικοινωνήσει άμεσα ο ίδιος με τον γιατρό και να του ζητήσει εξηγήσεις σε έντονο ύφος. Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις ο γιατρός σήκωσε το τηλέφωνό του θεώρησε ότι κάποιος του κάνει φάρσα. Ωστόσο, μετά την επιμονή του υπουργού Υγείας και την εκδήλωση της οργής του και αφού αντιλήφθηκε ότι όντως στην άλλη γραμμή είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. «Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ζήτησε φακελάκι από την πεθερά του. Οι πολύωρες εξηγήσεις που παρείχε φαίνεται ότι έπεισαν τον υπουργό και αφού εκείνος προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί φαινόμενα διαφθοράς στα νοσοκομεία έκλεισαν το τηλέφωνο», αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλουσιότερο ρεπορτάζ