Ανεξάρτητοι 'Ελληνες: Το γαϊτανάκι της κοροϊδίας να τελειώσει εδώ και τώρα

«Οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι με τις δήθεν διαφωνίες τους συνεχίζουν να εμπαίζουν έναν λαό εξαπατημένο, προσβεβλημένο και εξαθλιωμένο» δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , μετά τη συνάντηση των τριών αρχηγών.
Σε σχετική ανακοίνωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Ζώης διερωτάται αν έχουν αντιληφθεί ότι « όλοι γνωρίζουμε πως τα μέτρα έχουν κλείσει», συμπληρώνοντας πως «αρκεί να ακούσει κανείς τον τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα από τον οποίο εγκαίρως και εγκύρως πληροφορούμαστε τις ειλημμένες αποφάσεις».
Ο κ. Ζώης καταλήγει λέγοντας ότι «σε μονοκομματική κυβέρνηση θα υπήρχαν περισσότερες και γνησιότερες διαφωνίες από όσες δήθεν επικαλούνται οι εταίροι της σημερινής τριμερούς» και ζητά «το γαϊτανάκι της κοροϊδίας να τελειώσει εδώ και τώρα».
18/07/2025 19:05
JP Morgan: Bρετανικό δικαστήριο ζητά να διακόψει τις δικαστικές ενέργειες στην Ελλάδα κατά της Viva
18/07/2025 17:25
Κυβέρνηση για τα ATM Τραπεζών: Κανένα παράθυρο χρεώσεων δύο ταχυτήτων δεν πρόκειται να ισχύσει
18/07/2025 16:45