Spiegel: Για χάρη των τουριστών ο Πρωθυπουργός αναβάλλει τα μέτρα

Nέα παράταση για τις απολύσεις, υπό το φόβο σημαντικής ζημίας στην τουριστική βιομηχανία πρόκειται να ζητήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την τρόικα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Στο άρθρο, που τιτλοφορείται «Ανησυχία για τις διακοπές – Η Ελλάδα θα κάνει ένα καλοκαιρινό διάλειμμα στις περικοπές των θέσεων εργασίας» και συνοδεύεται από μια μαγευτική φωτογραφία της Χαλκιδικής, περιγράφεται ως καλοκαιρινός εφιάλτης για την Ελλάδα το ορατό ενδεχόμενο απεργιών και οργισμένων διαδηλώσεων.
«Μια επιτυχημένη περίοδος διακοπών, θεωρείται ζωτικής σημασίας για την ανατροπή, καθώς για έκτη συνεχή χρονιά η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ύφεση», τονίζεται στο δημοσίευμα.
Οι πολιτικά ευαίσθητες αποφάσεις δεν λαμβάνονται το καλοκαίρι, συνεχίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τους φόβους της τρόικας.
24/09/2025 00:01
Τα "χώνει" με το... γάντι στους τραπεζίτες ο Στουρνάρας
23/09/2025 18:49
Τραμπ: Ο ΟΗΕ δεν μπορεί να φέρει την ειρήνη - Επίθεση στην Ευρώπη για ενέργεια και μεταναστευτικό
23/09/2025 18:44