Power pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος για τον Ιούνιο - Ποιοι θα δουν τα χρήματα

Power pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος  για τον Ιούνιο - Ποιοι θα δουν τα χρήματα

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022

Σήμερα αναμένεται η πληρωμή του Power Pass στους δικαιούχους όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το Power Pass θα λάβουν όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο αναμένεται να λάβουν το Power Pass τη Δευτέρα.

Οι δικαιούχοι της εν λόγω επιδότησης δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022, καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά για ένα μήνα και για την συγκεκριμένη πληρωμή δεν απαιτείται αίτηση, αλλά τα στοιχεία ελήφθησαν απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ