Ποτάμι: Συνεχίζουν να διορίζουν τους κολλητούς τους

Ποτάμι: Συνεχίζουν να διορίζουν τους κολλητούς τους
Ο κ. Σπίρτζης δεν πτοήθηκε καθόλου από τη δημόσια κατακραυγή και το «στραπάτσο» που έπαθε στην επιτροπή ΔΕΚΟ και με τροπολογία της τελευταίας στιγμής ζητάει να τοποθετήσει και Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο στις τρεις εταιρίες ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΟΑΣΑ, αναφέρει σε ανακοίνωση το Ποτάμι.

Έτσι πάει στα σκουπίδια ο νόμος (4337/2015) που ψηφίστηκε τον προηγούμενο μήνα, που προέβλεπε ότι θα υπάρχει μόνο μία θέση Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στο Δ.Σ. κάθε εταιρείας. Η τροπολογία διπλασιάζει τις θέσεις και ο νέος εκλεκτός της παρέας του Μαξίμου υλοποιεί το αρχικό του σχέδιο.

Τακτοποιεί «τα δικά του παιδιά», με τον κάθε οργανισμό να σπαταλά άλλα 100.000 ευρώ ετησίως (σύμφωνα με τους μετριότατους υπολογισμούς). Την ίδια στιγμή, οι φορολογούμενοι καλούνται να κάνουν τη μια περικοπή μετά την άλλη.

Αλλά για τους εκπροσώπους του παλαιοκομματισμού αυτά είναι ψιλά γράμματα. Συνεχίζουν να διορίζουν τους κολλητούς τους και στέλνουν τον λογαριασμό στους πολίτες. Όπως ακριβώς γινόταν εδώ και δεκαετίες, υπογραμμίζει το Ποτάμι.