Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιομε τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, αύριο στις 09.30 θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων σε πλήρη σύνθεση.

Το μεσημέρι της Τρίτης θα συνεδριάσουν από κοινού οι τρεις αρμόδιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν άλλες τρεις συνεδριάσεις των Επιτροπών, σε μία από τις οποίες θα γίνει ακρόαση των κοινωνικών φορέων.

Το βράδυ της Τετάρτη θα συνταχθεί η Έκθεση των Επιτροπών και το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού συνεδριάσει εκ νέου η Διάσκεψη, θα ξεκινήσει η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια. Την Πέμπτη θα γίνει μία συνεδρίαση, η οποία θα διαρκέσει ως αργά το βράδυ.

Την Παρασκευή η Ολομέλεια θα συνεδριάσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
«Δεν έχουμε πίεση από έξω, θα μπορούσαμε να πηγαίναμε και περισσότερες μέρες. Αυτό που τους ενδιέφερε είναι να είναι κατατεθειμένο το νομοσχέδιο», είπε ο Ν. Βούτσης.

Παράλληλα την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ενώ οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές θα λειτουργούν ταυτόχρονα με την Ολομέλεια – εκτός βέβαια από την Επιτροπή της οποίας νομοσχέδιο συζητείται στην Ολομέλεια.

Ακόμη θα γίνει ενεργοποίηση της «ώρας του Πρωθυπουργού».

πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ