Λάθος μου το "μαζί τα φάγαμε"... "μαζί τα τρώμε, ακόμα, αβέρτα"!

Λάθος μου το "μαζί τα φάγαμε"... "μαζί τα τρώμε, ακόμα, αβέρτα"!
«Το “μαζί τα φάγαμε” είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα θα ήταν “μαζί τα τρώμε”» δήλωσε ο πρώην υπουργός

Θόδωρος Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Βεβαίως τα τρώμε ακόμα, αβέρτα!».

Μιλώντας στον Βήμα fm για τους νέους υπουργούς σχολίασε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει μακρά πορεία και έχει δώσει εξετάσεις, ενώ για τον Αργύρη Ντινόπουλο είπε ότι δεν του αρέσει το στυλ του εξαιτίας της αποστολής που είχε οργανώσει στα Ίμια.

Για τον κ. Βορίδη είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχω μία επιφύλαξη: όταν κατέβηκε στις εκλογές, στη δική μου περιφέρεια, επέδειξε μια ελαστικότητα απέναντι σε ψηφοθηρικές τοποθετήσεις, διότι όπου πήγαινε, ήταν με τα αιτήματα κάθε περιοχής. Ήταν υπερβολικά ευέλικτος. Και το ίδιο ήταν και στο υπουργείο του».

Ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να αποφύγουμε τη δημιουργία ελλειμμάτων και να έχουμε σοβαρότητα και συνέπεια πολιτικών, στα πλαίσια μιας ενιαίας πολιτικής που έχει χαραχθεί και υποστηρίζεται από τους συμμάχους μας στην ΕΕ και από τα δύο (κυβερνητικά) κόμματα στο μέλλον. Να είσαι σε μία κυβέρνηση και να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση που μπαίνεις, είναι απαράδεκτο. Όταν μπαίνεις στην κυβέρνηση, είσαι στο μοναστήρι. Δεν γίνεται και μοναστήρι και σεξ… Γίνεται;».

Για τον νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη είπε ότι είναι «αξιοσημείωτη επιλογή τεχνοκράτη, με μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους».

Τέλος, για τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ σχολίασε πως τον εντυπωσιάζει και τον γοητεύει «η επιμονή των ανθρώπων αυτών που παραμένουν μέσα στην αίθουσα. Όλοι αυτοί κάθονται και ακούνε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος κάνει το εξής: παραιτείται και μετά πηγαίνει και παρακαλάει να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο Δημοσθένης Βεργής που είναι αρχηγός του κόμματος των Οικολόγων και είναι ένα ανάλογο κόμμα με τη ΔΗΜΑΡ τώρα, με το ποσοστό που πήρε, έχει προβλήματα. Προβληματίζεται αλήθεια και λέει: 'Να παραιτηθώ τώρα και να μου ζητήσουν να μείνω;'».
Από το ΒΗΜΑ.gr