Είναι πολλά τα ...μαύρα λεφτά Αρη!!!

Είναι πολλά τα ...μαύρα λεφτά Αρη!!!
Το «μαύρο» χρήμα που έχουν κρύψει πολλοί Ελληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναμφίβολα είναι αρκετό.

Χρήμα το οποίο δεν φορολογήθηκε ποτέ, χρήμα που αποκτήθηκε παράνομα, χρήμα που κάποιοι θα συνεχίσουν να κρύβουν. Γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, συστηματικά και για χρόνια κλέβουν το δημόσιο και κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε ασχοληθεί μαζί τους. Και δυστυχώς, για όλους αυτούς, οι πολίτες κλήθηκαν για μία ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο, μέσω σκληρών μνημονίων, στα οποία μας οδήγησαν κάποιοι από αυτούς που πληρώνουμε.

Ο Μαντέλης έκατσε στο Εδώλιο σήμερα γιατί φέρεται να έλαβε δωράκι από τη siemens, ο Ακης βρίσκεται στο spa του Κορυδαλλού διότι κατάφερε να στήσει ένα παράνομο δίκτυο διακίνησης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Γιάννος απέκρυψε εισοδήματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.


Τελευταίο «κρούσμα» το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» του αμερικανικού κολοσσoύ Johnson & Johnson στο οποίο φέρονται ως εμπλεκόμενοι Ελληνες γιατροί, επιχειρηματίες και στελέχη του υπουργείου Υγείας. Η εταιρεία φέρεται να μοίραζε μίζες εκατομμυρίων σε πρωτοκλασάτους ορθοπεδικούς και διευθυντές κρατικών νοσοκομείων, προκειμένου να προωθούν μέσω χειρουργικών επεμβάσεων προιόντα της αλλά και των θυγατρικών της.

Yπερκοστολογημένα είδη κατά 35%, με αποτέλεσμα το ελληνικό Δημόσιο,όλοι εμείς δηλαδή να ζημιωνόμαστε με εκατομμύρια ευρώ, τραπεζικοί λογαριασμοί γιατρών σε τράπεζες της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου, καθώς και ένα πολυπλόκαμο δίκτυο off shore εταιρειών, με δαιδαλώδεις κινήσεις χρημάτων, όπου φέρονταν να κατέληγαν τα χρήματα από τις μίζες, πριν φτάσουν στις τσέπες των εμπλεκομένων.

Από αυτά και άλλα πολλά η χώρα έφτασε στο χείλος της καταστροφής και οι πολίτες στις αυτοκτονίες. Η ζημιά λοιπόν έχει γίνει και δυστυχώς αυτό το κλίμα δεν φαίνεται να αλλάζει άμεσα.