Εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Εισαγγελική εντολή για έρευνα στα σπίτια του

Εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Εισαγγελική εντολή για έρευνα στα σπίτια του

Δείτε τις πρώτες φωτο και βίντεο από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε ο γνωστός παρουσιαστής

Έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αλόννησο, όπου διατηρεί το εξοχικό του, θα πραγματοποιηθεί ύστερα από εντολή του εισαγγελέα, προκειμένου να εντοπιστεί πορνογραφικό υλικό που ανέβαζε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τις καταγγελίες σε βάρος του.

Νωρίτερα, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα (της Τετάρτης 22/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να παραδοθεί, καθώς είχε κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψή του, έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Δείτε φώτο και βίντεο από το thesstoday.gr

Πως παραδόθηκε στις Αρχές

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν σήμερα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ’ έξω είχαν ήδη συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να καταγραφούν οι εικόνες της σύλληψής του από τις κάμερες κι έτσι επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τις Αρχές, υποσχόμενος ότι θα εμφανιστεί μόνος του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Μετά την κατάθεση και τη σύλληψή του και εφόσον ολοκληρωθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενδεχομένως να οδηγηθεί στις εισαγγελικές Αρχές σήμερα το απόγευμα.

Αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Πληροφορίες για συνολικά 9 βίντεο

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του για να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ