Αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Πληροφορίες για συνολικά 9 βίντεο

Αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Πληροφορίες για συνολικά 9 βίντεο

Έντονη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας σε σχέση με τις καταγγελίες για τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται δεν είναι κακούργημα οπότε δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο θα αναζητηθεί από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στο μεταξύ, στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναφέρθηκε νωρίτερα μέσω της ΕΡΤ, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία.

«Επικοινώνησε μία κοπέλα μαζί μου, που είναι μάλιστα οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου. Πριν από κάποια χρόνια είχαν μια σχέση. Πληροφορήθηκε προχθές ότι ο συγκεκριμένος είχε ανεβάσει βίντεο από τη συνεύρεσή τους και φωτογραφίες της κοπέλας στο Διαδίκτυο. Οποιαδήποτε έχει συνάψει στο παρελθόν σχέση μαζί του, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε μια κατάσταση που περνάει από το μυαλό της αυτό» είπε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχουν εγγυήσεις από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκήματος ότι το παράνομο υλικό της 23χρονης θα κατέβει από την αρχική πηγή, «αλλά με την αναπαραγωγή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα έτσι όπως είναι το διαδίκτυο».

Σε σχέση με τις ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, ενώ διευκρίνισε πως αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€ τότε οι κατηγορίες θα ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ