Super League: Προς έναρξη το πρωτάθλημα - Τα «βρήκαν» οι πέντε «άστεγοι» με την Cosmote TV

Super League: Προς έναρξη το πρωτάθλημα - Τα «βρήκαν» οι πέντε «άστεγοι» με την Cosmote TV

Aνοίγει ο δρόμος για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος την προσεχή Δευτέρα, μετά τη συμφωνία των πέντε με την Cosmote TV.

Όλα δείχνουν ότι ξεπεράστηκε το μεγάλο πρόβλημα για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League, αφού μετά τη χθεσινή συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη NOVA, λύση βρέθηκε και για τους υπόλοιπους πέντε τηλεοπτικά «άστεγους» συλλόγους της κατηγορίας.

Οι ΠΑΕ Ιωνικός, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλωνας Σμύρνης συμφώνησαν με τη σειρά τους με την Cosmote TV και κατά συνέπεια ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος την προσεχή Δευτέρα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος ώστε το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22 να ξεκινήσει το επόμενο σαββατοκύριακο, βεβαίως εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν προκύψει κάτι άλλο.

Οι προαναφερόμενες ομάδες αναμένεται να υπογράψουν διετή συμβόλαια με τη συνδρομητική πλατφόρμα, όπως έγινε ήδη με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Από την άλλη, η NOVA «παίζει» με Ολυμπιακό, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει ως προς το τηλεοπτικό μέλλον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ