Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι - Οι ημερομηνίες

Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι - Οι ημερομηνίες

Αναλυτικά οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου ανά Ταμείο

Aπό την Τετάρτη 24 Μαρτίου, ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους. Πρώτοι θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι οποίοι, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα πληρωθούν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Σημειώνεται ότι οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν την ίδια ημέρα.


Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:


Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ