ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εως την Παρασκευή οι οριστικές αποφάσεις για την αξιολόγηση

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εως την Παρασκευή οι οριστικές αποφάσεις για την αξιολόγηση
Προβληματισμός υπάρχει από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ό,τι αφορά το σύστημα της αξιολόγησης,

δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμις Μπαλασόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μπαλασόπουλος σημείωσε ότι έως την Παρασκευή αναμένονται οριστικές αποφάσεις, από την πλευρά του υπουργού, σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης. Και πρόσθεσε ότι ο υπουργός Δ. Μεταρρύθμισης φάνηκε να προβληματίζεται ειδικά για το θέμα της αξιολόγησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Μπαλασόπουλος πρόσθεσε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το θέμα της αναγνώρισης συντάξιμων χρόνων για τους σχολικούς φύλακες και το ενδεχόμενο αναγνώρισης πλασματικών χρόνων για τους δημοτικούς αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά στη σύνταξης.

Επίσης, ο υπουργός Δ. Μεταρρύθμισης δεν υπήρξε αρνητικός στο ενδεχόμενο επαναπροκήρυξης για τις κενές θέσεις εργασίας στα καταστήματα κράτησης, αυξάνοντας το όριο ηλικίας από τα 50 στα 55 έτη.