Δείτε πόσο μισθό παίρνουν οι εργαζόμενοι στα Lidl

Δείτε πόσο μισθό παίρνουν οι εργαζόμενοι στα Lidl
Με πόσα χρήματα αμείβονται οι εργαζόμενοι στα Lidl;


Το fpress.gr δημοσιεύει τον κατάλογο με τους μισθούς των εργαζομένων στην αλυσίδα σούπερμάρκετ Lidl τόσο για τους πλήρους απασχόλησης όσο για τους εργαζόμενους με 6ωρη και 4ωρη απασχόληση.
Οι παρακάτω αμοιβές είναι μικτές και όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κινούνται υψηλά επίπεδα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε μέχρι σήμερα....

Οι νέοι μισθοί που προβλέπονται στην επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι και θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του έτους, είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Επίσης στην επιχειρησιακή σύμβαση προβλέπεται ότι η εργασία τις Κυριακές και τις αργίες ιθα αποζημιώνεται με προσαύξηση του ημερομισθίου κατά 100%, με εξαίρεση την εργασία στα καταστήματα λιανικής πώλησης για τα οποία υπάρχει έγκριση εργασίας για τις Κυριακές και αργίες, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία.
Για τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν ημέρα Κυριακή κατά την θερινή περίοδο βάσει απόφασης του Νομάρχη, καθιερώνεται για όλους όσους εργαστούν ημέρα Κυριακή παροή πρόσθετης ημέρας ανάπαυσης (ρεπό). Η χορήγηση της παραπάνω πρόσθετης ημέρας, ισχύει και για αυτούς που εργάζονται με μερική απασχόληση.
Επίσης προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος κατάψυξης στους υπαλλήλους αποθήκης -ταξινομητές -χεριστές ύψους 250 ευρώ μηναίως.
Επιπλέον συμφωνείται για το 2014 η χορήγηση επιδόματος στους εργαζομένους που απασχολούνται στα τμήματα καθαριότητας ψυγείων, φρούτων και λαχανικών ποσού ύψους 100 ευρώ μηνιαίως.
Επίσης προβλέπεται πριμ παρουσίας για την παραλαβή κλειδιών χρηματοκιβωτίου ύψους 15 ευρώ για τους εργαζόμενους στα καταστήματα καθώς και για τους αντικαταστάτες τους που είναι επιφορτισμένοι είτε με το άνοιγμα, είτε με το κλείσιμο των καταστημάτων και ταυτόχρονα κρατούν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου.
Τέλος συμφωνήθηκε ότι η εταιρία θα χορηγεί διατακτικές τροφίμων ύψους 240 ευρώ στους εργαζόμενους 8ωρης απασχόλησης και το ποσό των 120 ευρώ στους εργαζόμενους 4ωρης απασχόλησης.
Αναφορικά με τον όρο της σύμβασης για το πριμ κλοπής (θα δίνεται 30 ευρώ στον εργαζόμενο που θα πιάσει κάποιον να κλέβει), το fpress επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων της Lidl Δημήτρη Τσίρκα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά "το πριμ κλοπής δεν είναι κάτι που βάλαμε στην επιχειρησιακή σύμβαση του 2014. Ισχύει από το 2007... πριν η Ελλάδα μπει στην κρίση".

Για να δείτε τον πίνακα αποδοχών κάντε κλικ ΕΔΩ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του fpress.gr για τη διεκδίκηση ενός tablet. Κάντε like για να πάρετε μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ