ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023: Παρατείνεται έως και τις 7 Φεβρουαρίου λόγω κακοκαιρίας

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023: Παρατείνεται έως και τις 7 Φεβρουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Η βραβευμένη έκθεση τροφίμων προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα (06/02) 3ης ημέρας της διοργάνωσης.

Η βραβευμένη έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών της, προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα (06/02) 3ης ημέρας της διοργάνωσης.

Η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023.

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition με ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων δίνει απαντήσεις σε ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών. Στοχεύει στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ παραγωγών με νέα κανάλια διανομής, στην ενημέρωση και εκπαίδευση των εκθετών της και φυσικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι εκθέτες της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του κλάδου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Buyers Square μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων. Ήδη επιλεγμένοι buyers από χώρες όπως, ο Καναδάς, το Dubai, η Ρουμανία, η Πολωνία, η Ιταλία, η Σινγκαπούρη, τα Αραβικά Εμιράτα, η Κύπρος και φυσικά ελληνικές επιχειρήσεις, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τους εκθέτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Ξενοδοχειακοί όμιλοι όπως HotelBrain και Tor Hotel Group και άλλοι έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενώ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα Εισαγωγών – Εξαγωγών όπως η Mavrikos Imports, Grecki Market, Emporio Egnatia, P&P Prokopiou και άλλοι, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή.

Ακόμη, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr, οι εκθέτες θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για πρώτη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση. Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης. Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας.

Κάθε μέρα διακεκριμένοι καλεσμένοι από το χώρο της γαστρονομίας, του marketing και των social media θα μας παρουσιάσουν ιστορίες επιτυχίας και μαγειρικές τεχνικές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα open space σεμιναρίων. Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων παραμένουν σταθερές οι επιτυχημένες ενότητες-Workshop αφιερωμένες στην επόμενη μαγειρική γενιά (Generation Next) και στις βέλτιστες πρακτικές (FoodInions), ενώ προστίθενται και νέες, όπως είναι το Food Expert Stories.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ