Στην nrg το 60% της Automotive Solutions

Στην nrg το 60% της Automotive Solutions

Με την εξαγορά αυτή, η nrg εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος εταιρεία ενέργειας στο χώρο του e-mobility και της βιώσιμης μικροκινητικότητας.

Η nrg, πάροχος ενεργειακών λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα πως προχωρά στην εξαγορά του 60% της εταιρείας Automotive Solutions, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης από το 2002. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Automotive Solutions διαθέτει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και λύσεων. Με την εξαγορά αυτή, η nrg εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος εταιρεία ενέργειας στο χώρο του e-mobility και της βιώσιμης μικροκινητικότητας.

Η nrg θα έχει πλέον στη διάθεσή της επιπλέον τεχνογνωσία και πόρους, που, συνδυαστικά με το πλήρες δίκτυο σταθμών φόρτισης και ταχυφορτιστών incharge, παίζει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό νέων καινοτομικών λύσεων στον τομέα του e-mobility και της μικροκινητικότητας. Οι κινήσεις αυτές ενισχύουν τις δραστηριότητες της nrg, που έχουν ως στόχο ένα μέλλον με λιγότερους ρύπους και πόλεις περισσότερο βιώσιμες.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε σχετικά: «H πορεία της nrg χαρακτηρίζεται από συνεχείς επενδύσεις και πρωτοπορία. Με τη ματιά μας στραμμένη σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, στην nrg είμαστε περήφανοι που πρωτοπορούμε στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Με την εξαγορά που ανακοινώνουμε σήμερα, διευρύνουμε σημαντικά τη δραστηριότητά μας στην ηλεκτροκίνηση και ενισχύουμε περαιτέρω τον ξεκάθαρο προσανατολισμό μας στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς και τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται με γνώμονα τη βιωσιμότητα, με περισσότερες πράσινες λύσεις κινητικότητας εντός και εκτός πόλης.»

Ο κ. Σταύρος Καφούνης και ο Δημήτρης Καπετανάκης με αφορμή την ανακοίνωση της εξαγοράς του 60% της Automotive Solutions από τον όμιλο της Motor Oil, δήλωσαν: «Η εταιρεία μας φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής, και η αναγνώριση της αξίας μας από έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα της ενέργειας αλλά και μέλος του Ομίλου Motor Oil, αποτελεί ένα από τα ορόσημα της μακρόχρονης πορείας μας στο χώρο. Ανυπομονούμε να ενώσουμε δυνάμεις με την nrg για να δημιουργήσουμε νέες, πρωτοποριακές λύσεις που θα βελτιώσουν και θα εδραιώσουν τελικά την ηλεκτροκίνηση ως την πρώτη επιλογή. Ανυπομονούμε να ενώσουμε δυνάμεις με την nrg για να δημιουργήσουμε νέες, πρωτοποριακές λύσεις που θα βελτιώσουν και θα εδραιώσουν τελικά την ηλεκτροκίνηση ως την πρώτη επιλογή. Είναι πλέον βέβαιο ότι η Automotive Solutions θα παραμείνει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ