Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της "Μετάβαση ΑΕ"

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της "Μετάβαση ΑΕ"

Ο κ.Θεόδωρος Λύτρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Πραγματοποιήθηκε υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, σήμερα Πέμπτη, η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας "Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε." (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) και διακριτικό τίτλο "ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.".

Κατά την συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Θεόδωρος Λύτρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Ιωάννης Μπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Γεώργιος Τοπαλίδης, Μέλος
Δημήτριος Οικονόμου, Μέλος
Θεοδώρα Πετρούλα, Μέλος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε σχετικά: "Η Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για την πατρίδα μας. Έχουμε δομήσει ένα ευέλικτο σχέδιο για τον ομαλό μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης, διευκολύνοντας, παράλληλα, την ανάπτυξη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών για την άμεση δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας. Χαιρετίζω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ, προχωράμε μπροστά και εργαζόμαστε μαζί για την υλοποίηση του σχεδιασμού μας".

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., κ. Θεόδωρος Λύτρας, δήλωσε: "Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξη την αποστολή που μας ανατέθηκε και να υλοποιήσουμε τα προγράμματα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Διασφαλίζουμε τη σωστή διαχείριση και αξιοποίηση των εδαφών που περιλαμβάνονται στις Ζώνες Απολιγνιτοποίησης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των περιοχών αυτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ