Την Παρασκευή εκδικάζεται το σχέδιο εξυγίανσης της Creta Farms

Την Παρασκευή εκδικάζεται το σχέδιο εξυγίανσης της Creta Farms

Υπενθυμίζεται ότι είχε ορισθεί δικάσιμος, στις 20 Μαρτίου η οποία όμως ματαιώθηκε, λόγω των μέτρων περιορισμού από την πανδημία του κορονοϊού.

Στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου συζητείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου η αίτηση για την υπαγωγή της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms στο άρθρο 106 β&δ του πτωχευτικού κώδικα. Υπενθυμίζεται ότι είχε ορισθεί δικάσιμος, στις 20 Μαρτίου η οποία όμως ματαιώθηκε, λόγω των μέτρων περιορισμού από την πανδημία του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι η κρητική αλλαντοβιομηχανία με την ενδιάμεση διοικητική της ομάδα κατάφερε να ανταποκριθεί στην πρωτόγνωρη συγκυρία που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού ενώ τα προϊόντα της επέστρεψαν δυναμικά και με γοργούς ρυθμούς στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ.

Η Creta Farms με τη στρατηγική συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Impala Hellas συμφερόντων της Bella Bulgaria του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου, εισέρχεται σταδιακά σε τροχιά κανονικότητας, έχοντας λάβει το «πράσινο φως» της Επιτροπής Ανταγωνισμού, άλλα και των πιστωτριών τραπεζών για την ενίσχυσή της με ρευστότητα ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Οι όροι που επιβάλλει το σχέδιο εξυγίανσης θα καταστήσουν την επιχείρηση βιώσιμη. Σύμφωνα με αυτό, η νέα Creta Farms εκτιμάται ότι θα επιτύχει ετήσιο ρυθμό αύξησης πωλήσεων άνω του 10% με στόχο τον τριπλασιασμό του κύκλου εργασιών της εταιρείας μέσα στην επόμενη δεκαετία (στόχος 130 εκατ. ευρώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ