Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παραμένει ενεργά και ψηφιακά δίπλα στον καταναλωτή

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παραμένει ενεργά και ψηφιακά δίπλα στον καταναλωτή

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Πολιτεία για την ανάσχεσή της, έφεραν τις εταιρείες αντιμέτωπες με μεγάλες προκλήσεις. Πλέον, στη νέα πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επαναφορά στη νέα κανονικότητα οι εταιρείες επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο λειτουργία τους.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχοντας έγκαιρα αναπτύξει μια πλούσια γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών, στάθηκε παραπάνω από έτοιμη να ανταπεξέλθει στις έκτακτες συνθήκες από την πρώτη στιγμή. Η επιχείρηση υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξ αποστάσεως λειτουργίας, που επέτρεπε στους καταναλωτές να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, από την ασφάλεια και τη σιγουριά του σπιτιού τους:

Η Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης, 181133, μέσα από την οποία μπορούν όλοι να εξυπηρετούνται, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Στην ανανεωμένη και φιλική προς τον χρήστη, ιστοσελίδα της εταιρείας fysikoaerioellados.gr, ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για τη σύνδεσή του, καθώς και για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και σε αληθινό χρόνο λαμβάνει δωρεάν υποστήριξη, μέσω του εύχρηστου καναλιού «chat» από τους εξειδικευμένους πάντα συνεργάτες της Φυσικό Αέριο.

Παράλληλα, στην ίδια ιστοσελίδα, μπορεί εύκολα και γρήγορα, να εξοφληθεί ο λογαριασμός, κάνοντας χρήση των online υπηρεσιών - my Account, e-payment και web banking - χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα καταστήματα εξυπηρέτησης καταναλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα είναι πλήρως λειτουργικά πληρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας για την προστασία των επισκεπτών και πρωτίστως των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει φθηνότερο ρεύμα και από το νυχτερινό, όλη την ημέρα, 20% χαμηλότερη τιμή στο φυσικό αέριο και συνδυασμό των δύο, με πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύμα. Επιπλέον, χάρη στις συνεργασίες της με μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, όπως οι Vodafone, Alpha Bank, Interamerican, Mondial Assistance ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο, προσφέρει δωρεάν παροχές και προνόμια στους πελάτες της.

Με 160 χρόνια εμπειρίας, υψηλή τεχνογνωσία, περισσότερους από 400.000 οικιακούς πελάτες και 9.000 επαγγελματίες και πάνω από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, το Φυσικό Αέριο είναι η αξιόπιστη δύναμη στον τομέα της ενέργειας στη χώρα μας. Μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που διαθέτει πάνω από 200 προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και συνδυαστικά πακέτα. Η πρώτη εταιρεία του χώρου που προσφέρει σχεδόν εξατομικευμένα προϊόντα στους καταναλωτές, μαζί με πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

Και σήμερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχοντας κάνει το ψηφιακό άλμα, βρίσκεται δίπλα στους πολίτες για να τους εξυπηρετεί από κοντά ή από μακριά διασφαλίζοντας την ίδια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας κι επαφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ