Υπηρεσία διαχείρισης χρημάτων για παιδιά από την Revolut

Υπηρεσία διαχείρισης χρημάτων για παιδιά από την Revolut

Η Revolut, η παγκόσμια χρηματοοικονομική πλατφόρμα με περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, παρουσίασε σήμερα τους Premium και Metal Revolut πελάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο την εφαρμογή Revolut Junior, μετά από μια επιτυχημένη παρουσίαση στους πελάτες της στο ΗΒ τον Μάρτιο.

Το προϊόν είναι μια ειδικά δημιουργημένη εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων για γονείς και παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.

Η εφαρμογη Revolut Junior στοχεύει στο να προωθήσει καλές συνήθειες χρημάτων σε νεαρή ηλικία μέσα σε ασφαλείς παραμέτρους, καθοδηγούμενη από έναν υπεύθυνο ενήλικα. Οι λογαριασμοί Revolut Junior μπορούν να δημιουργηθούν μόνο από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα που είναι ήδη υπάρχων χρήστης του Revolut. Ο λογαριασμός προσφέρει τα εργαλεία και την εμπειρία για να εξοπλίσει τους νέους με οικονομικές δεξιότητες που θα χρειαστούν τη στιγμή που θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Το προϊόν έχει τρία κύρια χαρακτηριστικά:

  • Μια νέα εφαρμογή, σχεδιασμένη για παιδιά ὁπου μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπό τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις συναλλαγών.
  • Μια νέα ειδικά σχεδιασμένη ενότητα στην υπάρχουσα εφαρμογή Revolut που επιτρέπει στους γονείς και τους κηδεμόνες να διαχειρίζονται τις δαπάνες των παιδιών τους.
  • Μια αποκλειστικά σχεδιασμένη κάρτα Revolut Junior για το παιδί.