Διακρίσεις για την εταιρεία Μύλοι Λούλη

Διακρίσεις για την εταιρεία Μύλοι Λούλη

Η Μύλοι Λούλη, με παράδοση χρόνων στην αγορά τροφίμων, επιδιώκει μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με απτά αποτελέσματα, να δημιουργεί αξία για την κοινωνία.

Η Μύλοι Λούλη, μια εταιρεία με μακρά ιστορία και παράδοση εφτά γενιών, απέσπασε μια ακόμα ξεχωριστή βράβευση, αυτή τη φορά από τον Σύλλογο Δράση για την Κοιλιοκάκη, στη Θεσσαλονίκη, που αποδεικνύει στην πράξη το ανθρώπινο πρόσωπό της. Την 16 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, δεκάδες μέλη του Συλλόγου και των οικογενειών τους, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και φίλων της Δράσης, τίμησαν με την παρουσία τους την συγκινητική τελετή στην οποία αναδείχθηκε η πολύτιμη προσφορά της Μύλοι Λούλη εδώ και εννιά συναπτά έτη.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, η Μύλοι Λούλη βραβεύτηκε για την πολύτιμη συνεισφορά της στο έργο του Συλλόγου, με την διαρκή προσφορά των καταναλωτικών προϊόντων Μύλοι Αγίου Γεωργίου χωρίς γλουτένη, που αποτελούν σημαντική στήριξη για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από το συγκεκριμένο αυτοάνοσο νόσημα. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει προσφέρει από το 2011 μέχρι σήμερα, περισσότερα από 1.000 κιλά αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου χωρίς γλουτένη στους πάσχοντες από κοιλιοκάκη, ενώ στηρίζει σε ετήσια βάση τις ενέργειες του Συλλόγου διαθέτοντας αγνά προϊόντα της εταιρείας.

Το βραβείο εκ μέρους της Μύλοι Λούλη, παρέλαβε ο κύριος Ζήρας Βαγγέλης, επιθεωρητής πωλήσεων καταναλωτικών προϊόντων Β. Ελλάδας, της εταιρείας, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Για όλους μας στη Μύλοι Λούλη, η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και μας γεμίζει χαρά. Από καρδιάς σχεδόν 10 χρόνια τώρα συμπορευόμαστε με τον Σύλλογο Δράση για την Κοιλιοκάκη, διαθέτοντας με ευχαρίστηση προϊόντα από αγνές πρώτες ύλες, που παρασκευάζονται με μεράκι από τους ανθρώπους μας, ώστε να απολαμβάνουν αγνά αρτοποιήματα.»

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Δράση για την Κοιλιοκάκη έχει σκοπό την προβολή και ενημέρωση για τη νόσο της κοιλιοκάκης, την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του και τη βοήθεια στα άτομα που ανακαλύπτουν ότι πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Η Μύλοι Λούλη, με παράδοση χρόνων στην αγορά τροφίμων, επιδιώκει μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με απτά αποτελέσματα, να δημιουργεί αξία για την κοινωνία. Με αλληλεγγύη και ευθύνη, στέκεται στο πλευρό αξιόπιστων φορέων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικά ζητήματα, αγγίζοντας ουσιαστικά τη ζωή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύλλογο Δράση για την Κοιλιοκάκη και το έργο του επισκέφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα http://actionceliac.eu/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ