Συμφωνία αναδιάρθρωσης δανεισμού της ΑΛΟΥΜΥΛ με τις τράπεζες

Συμφωνία αναδιάρθρωσης δανεισμού της ΑΛΟΥΜΥΛ με τις τράπεζες

Εντός των επόμενων μηνών θα ακολουθήσει η συμβατική υλοποίηση της αναδιάρθρωσης.

Oριστική συμφωνία αναδιάρθρωσης με τις πιστώτριες τράπεζες ανακοίνωσε η ΑΛΟΥΜΥΛ που προβλέπει την αναδιάρθρωση του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας σε βάθος 12ετίας. Εντός των επόμενων μηνών θα ακολουθήσει η συμβατική υλοποίηση της αναδιάρθρωσης.

Η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι με την επίτευξη της συμφωνίας, αποκτά μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική σταθερότητα και αισθητή μείωση του κόστους δανεισμού, ευρισκόμενη σε τροχιά διαρκούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναδιάρθρωσης (Head of Terms – Ενδεικτικοί Όροι) με τις Πιστώτριες Τράπεζες. Η συμφωνία προβλέπει την αναδιάρθρωση του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρίας σε βάθος 12ετίας. Εντός των επόμενων μηνών θα ακολουθήσει η συμβατική υλοποίηση της αναδιάρθρωσης. Με την επίτευξη της συμφωνίας, η ΑΛΟΥΜΥΛ αποκτά μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική σταθερότητα και αισθητή μείωση του κόστους δανεισμού, ευρισκόμενη σε τροχιά διαρκούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ