Νέα διάκριση της Nobacco στα βραβεία Franchise 2020

Νέα διάκριση της Nobacco στα βραβεία Franchise 2020

Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών

Η δυναμική που προσδίδει στην ανάπτυξη του δικτύου, η διαρκής επιχειρηματική εξέλιξη και η ταύτιση του ονόματος της με την καινοτομία και την παρουσίαση στην αγορά νέων πρωτοποριακών προϊόντων αποτέλεσε τη βάση για την νέα διάκριση της Nobacco στα βραβεία Franchise 2020, και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Ultimate Franchise Brand με το βραβείο Be Spoken.

Η Nobacco, που ιδρύθηκε το 2008, σήμερα αριθμεί 20 ιδιόκτητα, 43 franchise (σύνολο 63) καταστήματα και περίπου 350 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα και αποτελεί κορυφαία επιλογή στην αγορά προϊόντων ατμίσματος. Οι γοργοί ρυθμοί ανάπτυξης του δικτύου της, σε συνδυασμό με μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων - όπως η συνεργασία με την BAT και η παρουσίαση των προϊόντων ατμίσματος VYPE καθώς επίσης και της πρωτοποριακής συσκευής θέρμανσης καπνού GLO της εταιρείας - κατατάσσουν το δίκτυο της Nobacco, στην πρώτη θέση πανευρωπαϊκά αναφορικά με την πλήρη γκάμα εναλλακτικών προς το κάπνισμα προϊόντων και την ελευθερία της επιλογής, με τις ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο συμβατικό τσιγάρο λύσεις.

H Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Marketing της Nobacco, κ. Αρετή Δελή, με αφορμή τη νέα αυτή διάκριση της εταιρείας, δήλωσε: “ Οι πολλαπλές και συνεχείς διακρίσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, ότι η ανάπτυξη μιας σωστής και με όραμα επιχειρηματικής στρατηγικής, όταν συνδυάζεται με παράλληλη αξιοποίηση και κατεύθυνση ενός αξιόλογου δικτύου, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και εδραιώνει την απήχηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε ένα brand”.

“ Η Nobacco” τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κλέλια Πάππου, Υπεύθυνη Προωθητικών Ενεργειών Δικτύου NOBACCO “ με επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, εξελίσσεται διαρκώς, με την ανάπτυξη και την καινοτομία να αποτελούν θεμελιώδη συστατικά της επέκτασης του δικτύου της, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της. Η επιβράβευση αυτή είναι άκρως σημαντική για εμάς και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να επενδύουμε, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και να παραμένουμε ανταγωνιστικοί στον κλάδο μας”.
Η Νοbacco, με εφόδιο το ισχυρό όνομα της, την υψηλή τεχνογνωσία της και το άριστο δίκτυο της, επενδύει στο μέλλον με την επέκταση των σημείων πώλησης και των υπηρεσιών της, με βάση μία στρατηγική η οποία αναπτύσσεται γύρω από 3 άξονες. Την ανάπτυξη νέων ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, την ισχυροποίηση του δικτύου της Nobacco με νέα καταστήματα και επιλεγμένα σημεία πώλησης καθώς επίσης την επένδυση στους ανθρώπους της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Από την ίδρυση της, το 2008 ως η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, η NOBACCO έχει θέσει προτεραιότητα της την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 63 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Τα προϊόντα NOBACCO είναι πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου (T.P.D. Compliant). Από τον Ιούνιο 2018, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco με την αποκλειστική διανομή στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα της κορυφαίας σειράς ατμιστικών προϊόντων Vype, ενώ από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διαθέτει αποκλειστικά το glo Trademark , το καινοτόμο προϊόν της BAT στον χώρο των προϊόντων θέρμανσης καπνού. Στο www.Nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης καθώς και των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo Trademark