Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και Εθνική Ελλάδος στο δρόμο για την κορυφή!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και Εθνική Ελλάδος στο δρόμο για την κορυφή!

Το νερό της επίσημης αγαπημένης ομάδας!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μπαίνει δυναμικά στα σαλόνια του μπάσκετ, δίνοντας την καλύτερη assist στην Εθνική Ελλάδος που συμμετέχει στις κορυφαίες παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, πιστό στο αθλητικό ιδεώδες, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως η δίψα για την κορυφή είναι η κινητήριος δύναμή του και το «μαζί» η τακτική του!
Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος στο παρκέ έχει ξεκινήσει και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά αυτή την προσπάθεια. Από τα τουρνουά των U18 μέχρι το Basketball World Cup 2019 της Κίνας, στηρίζει το όραμά της, τα ιδανικά και τη φιλοσοφία της!


«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την αρωγή μας στις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος. Η πορεία και οι επιτυχίες όλων των τμημάτων της μας εμπνέουν να γινόμαστε καλύτεροι, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας. Ευχόμαστε να κατακτήσει τους στόχους της και εμείς θα είμαστε δίπλα της κάθε στιγμή. Σε αυτό το ταξίδι είμαστε μαζί, γιατί οι μεγάλες νίκες είναι στη φύση μας!» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director ΒΙΚΟΣ Α.Ε..

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ