Ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος JCK & LUXURY

Ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος JCK & LUXURY

Η επόμενη δράση για την αγορά της Αμερικής οργανώνεται τον προσεχή Νοέμβριο

Δυο ελληνικές εταιρείες, μέλη της εθνικής συμμετοχής, διακρίθηκαν στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY

H "Apostolos Jewellery" διακρίθηκε στην design category της Luxury Design Awards και η "Dimitrios Exclusive" (Kapsaskis Dim. & SIA OE), στην JCK Jewelers' Choice Awards.

Αυτά σημειώνονται σε σχετική ανακοίνωση ενώ προστίθεται ότι αυτή η ελληνική επιτυχία έρχεται να πλαισιώσει την προσπάθεια 14 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την κοσμηματική τέχνη και το εμπόριο.

«Με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επικοινωνίας που έχει εκπονήσει ο Enterprise Greece, με τη συνεργασία της asap Athens, υπό τον γενικό τίτλο Greek Jewels και με μια σειρά σύγχρονων εργαλείων και δράσεων, που στοχεύουν στην γνωριμία των ελληνικών επιχειρήσεων και της νέας γενιάς των σχεδιαστών τους, με τον ειδικό τύπο αφενός και τους καταναλωτές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αφετέρου, οι ελληνικές επιχειρήσεις υποδέχονται το κοινό της έκθεσης» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η επόμενη δράση για την αγορά της Αμερικής οργανώνεται τον προσεχή Νοέμβριο, στο μουσείο MAD της Νέας Υόρκης (Museum of Art & Design) στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά, 27 Έλληνες σχεδιαστές ανάμεσα στους οποίους και οι περισσότεροι που συμμετέχουν τώρα στη JCK & Luxury

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ