Επεκτείνονται τα super market SPAR

Επεκτείνονται τα super market SPAR

Ένα νέο SPAR super market άνοιξε στο Αιγάλεω.

Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική αγοραστική εμπειρία με προσφορές, δώρα και happenings και να γνωρίσουν την ποικιλία των προϊόντων SPAR.

Η SPAR Hellas, μέλος της SPAR International δραστηριοποιείται ήδη σε Αττική, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, καθώς και σε Μύκονο, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Νάξο, Σκιάθο, Θάσο, Κεφαλλονιά, ενώ στο σχεδιασμό της εταιρίας για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνεται η λειτουργία 6 ακόμα SPAR φτάνοντας στο συνολικό αριθμό των 30 SPAR καταστημάτων πλήρους μετατροπής, έχοντας παράλληλα 47 καταστήματα σε ενδιάμεση φάση (διαδικασία μετατροπής).

Συνολικά το δίκτυο της SPAR στην Ελλάδα σήμερα, μετά από μόλις 12 μήνες λειτουργίας, αριθμεί 77 καταστήματα συνολικά (πλήρους μετατροπής και σε ενδιάμεση φάση) με το πλάνο της εταιρίας για το 2019 να στοχεύει σε 107 καταστήματα, 47 πλήρους μετατροπής σε SPAR και 60 ακόμα σε ενδιάμεση φάση.
Επιπλέον, η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο εκ των μεγαλύτερων ομίλων αγορών του ελληνικού λιανεμπορίου τροφίμων, του ΑΣΤΕΡΑ και του ΑΣΠΙΔΑ, αποτελεί μια αξιοσημείωτη «δεξαμενή» νέων καταστημάτων SPAR, καθώς δημιουργεί έναν όμιλο αποτελούμενο από 650 καταστήματα (280 «Αστέρα», 110 «Ασπίδα», 60 «Προμηθέας», 200 «MESIS»), συνολικού κύκλου εργασιών που ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 750 εκ €.
Η SPAR στοχεύει σε καταστήματα που θα συνδυάζουν τα δυνατά σημεία και την εμβέλεια του παγκόσμιου εμπορικού σήματος της, σε συνδυασμό με την εμπειρία των ανεξάρτητων τοπικών λανέμπορων της κάθε περιοχής, πάντα κάτω από τους πυλώνες της φρεσκάδας για τα καταστήματα, των εξαιρετικών τιμών, της ποικιλίας και φυσικά της ασύγκριτης εξυπηρέτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ