Creta Farms: Είναι η 7η Ιουνίου η μέρα της κρίσης;

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει αιτηθεί ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης αναμένεται να έρθουν στο φως αρκετά "μυστικά" του παρελθόντος

Creta Farms: Είναι η 7η Ιουνίου η μέρα της κρίσης;

Στην αντεπίθεση περνάει ο Κώστας Δομαζάκης μέσω της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έχει καλάσει για τις 7 Ιουνίου. Εκεί πέρα από ανάκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και εκλογή νέου αλλά και την συζήτηση επί της χρηματοδότησης ποσού 11.651.814,33 Ευρώ που υποστηρίζει ο ίδιος, ότι παρέσχε προς την εταιρεία θα συζητηθούν και θέματα που δείχνουν ότι θα ακουστούν για πρώτη φορά προς τα έξω εσωτερικά θέματα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα το πέμπτο θέμα αφορά στην ξιολόγηση της αποδοτικότητας της συνεργασίας και των εν γένει δοσοληψιών της εταιρείας με την εταιρεία «NOVAPLOT ENTERPRISES LTD» κατά τη χρονική περίοδο 2015-2017. Μέσω μίας πρόχειρης έρευνας στο διαδίκτυο μοναδικός εκπρόσωπος της παραπάνω εταιρείας φέρεται να είναι ο Μανόλης Δομαζάκης.

Ενδιαφέρον έχει και το όγδοο θέμα όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικώς με τους προμηθευτές της εταιρείας εταιρείες «K. MEDIA ΙΚΕ», «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε», «METALO LTD», «FOOD PROCESSING ENGINEERING SYSTEMS LIMITED».

Τέλος η Γενική Συνέλευση αναμένεται να αγγίξει και ανταγωνιστές καθώς στο έκτο θέμα ζητείται η εξουσιοδότηση για την υποβολή καταγγελίας προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την άσκηση αγωγής κατά ανταγωνιστριών εταιρειών για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ