Karavan: Λουκέτο έβαλαν τα γνωστά ζαχαροπλαστεία

Η αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών Karavan διακόπτει την λειτουργία της μετά από 37 χρόνια. Ποιος είναι ο λόγος

Karavan: Λουκέτο έβαλαν τα γνωστά ζαχαροπλαστεία

Σε φάση διακοπής της λειτουργίας της βρίσκεται η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan σύμφωνα με πληροφορίες. Ήδη έκλεισαν τα καταστήματα franchise

Ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο βρίσκεται η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan καθώς προχώρησε ήδη στο κλείσιμο των 5 από τα 6 καταστήματα franchise που διαθέτει. Συγκεκριμένα έχουν κλείσει τα καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το κατάστημα σε Γλυφάδα.

Σε ανάρτηση που έχει γίνει στις πόρτες των καταστημάτων αναφέρεται "Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan, θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση , Karavan".

Σύμφωνα με πληροφορίες λουκέτο θα μπει και στο ιδιόκτητο κατάστημα στο Κολωνάκι όταν εξαντληθούν τα αποθέματα. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Γίωργος Δογάνογλου στο κλαδικό newsletter fnb daily η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της ποιότητας των γλυκών, που δεν κατάφερε να συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνατότητες της ομόρρυθμης εταιρείας, ώστε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει στο εργαστήριό της την παύση της λειτουργίας της, ενώ και η ιστοσελίδα των ζαχαροπλαστείων είναι μη επισκέψιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ