Δύο Διακρίσεις έλαβε η Νηρεύς

Στα «Made in Greece Awards 2017»

Δύο Διακρίσεις έλαβε η Νηρεύς

Δύο σημαντικές διακρίσεις στα φετινά “Made in Greece Awards 2017” απέσπασε η εταιρεία μας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα λάβαμε Βραβείο στην κατηγορία «Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος» και Έπαινο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Αριστεία».

Οι νέες αυτές βραβεύσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας και επιπλέον επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση και διακεκριμένη παρουσία της ΝΗΡΕΥΣ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τις διακρίσεις παρέλαβαν ο κ. Θοδωρής Αλεξάκος, Εμπορικός Διευθυντής και ο κ. Βασίλης Καραμπάγιας, Διευθυντής Πωλήσεων της Ελληνικής Αγοράς της ΝΗΡΕΥΣ.

Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται κάθε 2 χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ). Σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης ήταν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.