Δικλείδα ασφαλείας το εμπόριο για την οικονομία

Δικλείδα ασφαλείας το εμπόριο για την οικονομία

Το εμπόριο δύναται να αποτελέσει τον επιταχυντή της οικονομίας

«Το ελληνικό εμπόριο δύναται να αποτελέσει τον επιταχυντή της οικονομίας ενώ λόγω των πολύπλευρων εκδηλώσεών του αναμένεται να συνεχίσει να αποτελεί αρμό της κοινωνικής συνοχής και της ισόρροπης σχέσης κέντρου και περιφέρειας. Γι' αυτό το τελευταίο, είναι σημαντικό να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος στον οποίο οι κοινωνικοί φορείς ενέχουν σημαίνοντα ρόλο».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Σπάρτη.

Στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου αλλά και φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας, ο κ. Κορκίδης επισκέφτηκε τη Σπάρτη και συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου της περιοχής, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννη Παναρίτη