Πόσο στοιχίζει να ανοίξεις το δικό σου «επώνυμο» κατάστημα υποδημάτων

Πόσο στοιχίζει να ανοίξεις το δικό σου «επώνυμο» κατάστημα υποδημάτων
Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση και να ασχοληθείς με το λιανικό εμπόριο; Πόσο θα σου κοστίσει;

Η FAMOUS αποτελεί ένα καινούργιο σχετικά brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, , με περισσότερα από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία παρέχει:

 • Επίπλωση των νέων καταστημάτων μέσω χρησιδανείου
 • Σύγχρονη και πολυτελής αισθητική καταστήματος
 • Εγγύηση επιτυχίας
 • Συνεχή τροφοδοσία του καταστήματος με νέα σχέδια και διασφάλιση μέγιστης πληρότητας σε εμπορεύματα

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα και κατά προτίμηση σε περιοχές άνω των 10.000 κατοίκων.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός καταστήματος;

Το αρχικό κεφάλαιο για την κατασκευή και λειτουργία ενός καταστήματος FAMOUS είναι 20.000 ευρώ, καθώςκαλύπτει το αρχικό εμπόρευμα, τηνεπίπλωση, η οποία παρέχεται ως χρησιδάνειο, και εξοφλείται με ένα ελάχιστο μηνιαίο ποσό κατά τα δυο πρώτα έτη της συνεργασίας και στη συνέχεια ανήκει στον franchisee. Όσο αφορά τα Entry Fees και Royalties δεν υπάρχουν.

Τα θετικά

Η FAMOUS παρέχει μια σειρά από προνόμια, όπως μεγάλη γκάμα προϊόντων, νέα σχέδια κατά την διάρκεια του έτους, τεκμηριωμένες υψηλές αποδόσεις, προβολή σε τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, διαφήμιση σε έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας σε μηνιαία βάση, προβολή σε γυναικεία portals, blogs κ.λπ., προωθητικές ενέργειες, τόσο σε τοπικό επίπεδο όπως δωροεπιταγές κ.λπ., όσο και σε πανελλήνιο όπως συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, καλλιστεία κ.λπ., αρχική υποστήριξη κατά την εύρεση και αξιολόγηση καταστήματος, μελέτη αρχιτεκτονική και φωτισμού, επίπλωση, εκπαίδευση κ.λπ., συνεχή υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης πωλήσεων, marketing, λειτουργίας καταστήματος, merchandising, προσωπικού κ.λπ.

Βασική προϋπόθεση της συγκεκριμένης πρότασης είναι το κατάστημα να λειτουργεί από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

ΗFAMOUSαποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 20,000 Ευρώ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

Brand
90
Know How
98
Innovation
98
Growth
98
Infrastructure
98
Marketing
98
Quality vs Price
98
Investment
98

ΗFAMOUSμε εμπειρία από το 1982, όταν πρόεδρος της εταιρείας, ο κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, 3ης γενιάς έμπορος, πρωτολάνσαρε πρωτοποριακές για την εποχή ιδέες, δραστηριοποιείται στον κλάδο του γυναικείου νεανικού υποδήματος. Το 2010, η εταιρεία μεταφέρθηκε στην Αθήνα και σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της και σήμερα διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά, με αναπτυξιακές δραστηριότητες και στις αγορές του εξωτερικού.

Ο όμιλοςFAMOUSδιέπεται από ανθρωποκεντρική φιλοσοφία τοποθετώντας στον κεντρικό πυρήνα της επιχειρησιακής του δράσης τον πελάτη και εστιάζεται στην πραγματική ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών του. Υπηρετεί πραγματικές αξίες και θέτει υψηλούς στόχους με προσανατολισμό την διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη. Στηρίζει και αναπτύσσει την δημιουργικότητα, την καινοτομία και την φαντασία των συνεργατών του, μετουσιώνοντας τις ιδέες τους σε εμπορική και κοινωνική πολιτική. Γνωρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και μέσω της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων τηςFAMOUSπροσπαθεί να προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση.

Καλέστε μας στο 2106540681 ή στείλτε μας email στοsales@franchise.grγια να σας ενημερώσουμε για τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία της FAMOUS!

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το μοναδικό franchise με διπλή εγγύηση επιτυχίας. Με εξαιρετικά χαμηλό επιχειρηματικό ρίσκο, και εγγύηση για την επίτευξη ελάχιστου τζίρου, η επιχειρηματική πρόταση τηςFAMOUSεξασφαλίζει την πλέον ιδανική επιχειρηματική και επαγγελματική επιλογή για τους συνεργάτες- δικαιοδόχους της.

ΗFAMOUSαναλύοντας το κοινωνικό και ψυχολογικό προφίλ της σύγχρονης γυναίκας, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη και συνεχώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων με ιδιαίτερη κομψότητα, αισθητική και προσιτή τιμή, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το στυλ της κατά την διάρκεια όλης της ημέρας. Με μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε θέματα τιμής και αισθητικής προϊόντων, ηFAMOUSέχει δημιουργήσει και αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό σύστημα franchise, το οποίο αφορά σε ένα ιδιαίτερο και εύκολο αναγνωρίσιμο τύπο καταστήματος με συγκεκριμένο διασχηματισμό, καθώς και σε ένα πλήρες οργανωτικό σύστημα αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, παρέχοντας:

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, με τη μητρική εταιρεία να παρέχει την επίπλωση των νέων καταστημάτων μέσω χρησιδανείου

 • Σύγχρονη και πολυτελής αισθητική καταστήματος

 • Εγγύηση επιτυχίας

 • Συνεχή τροφοδοσία του καταστήματος με νέα σχέδια και διασφάλιση μέγιστης πληρότητας σε εμπορεύματα

Εξασφάλισε την επαγγελματική σου καριέρα για μια ζωή

Έχοντας υιοθετήσει το franchising ως στρατηγική ανάπτυξης, η FAMOUS παρέχει μια νέα και μοναδική πρόταση συνεργασίας με την ονομασία «Εξασφάλισε την επαγγελματική σου καριέρα για μια ζωή».

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα και κατά προτίμηση σε περιοχές άνω των 10.000 κατοίκων.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός καταστήματος;

Το αρχικό κεφάλαιο για την κατασκευή και λειτουργία ενός καταστήματος FAMOUS είναι μόνο 20.000 Ευρώ, καθώς:

 • καλύπτει το αρχικό εμπόρευμα

 • η επίπλωση παρέχεται ως χρησιδάνειο, και εξοφλείται με ένα ελάχιστο μηνιαίο ποσό κατά τα δυο πρώτα έτη της συνεργασίας και στη συνέχεια ανήκει στον franchisee

Entry Fees και Royalties δεν υπάρχουν.

Βασική προϋπόθεση της συγκεκριμένης πρότασης είναι το κατάστημα να λειτουργεί από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η FAMOUS διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τις οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές που διασφαλίζουν την επιτυχία των συνεργατών – δικαιοδόχων της, παρέχοντας μια σειρά από προνόμια, όπως:

 • Εξαίρετη ποιότητα προϊόντων

 • Μεγάλη γκάμα προϊόντων

 • Νέα σχέδια κατά την διάρκεια του έτους

 • Μοναδική τιμή πώλησης

 • Προϊόντα υψηλής αισθητικής και μόδας

 • Υψηλό μεικτό περιθώριο

 • Τεκμηριωμένες υψηλές αποδόσεις

 • Προβολή / διαφήμιση σε τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές

 • Διαφήμιση σε έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας, σε μηνιαία βάση

 • Προβολή σε γυναικεία portals, blogs κ.λπ.

 • Club FAMOUS, με περισσότερα από 15,000 ενεργά μέλη

 • Προωθητικές ενέργειες, τόσο σε τοπικό επίπεδο όπως δωροεπιταγές κ.λπ., όσο και σε πανελλήνιο όπως συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, καλλιστεία κ.λπ.

 • Αξιοποίηση των social media και του e-marketing, sms marketing, email καμπάνιες, διαγωνισμοί σε facebook κ.ο.κ.

 • Αρχική υποστήριξη κατά την εύρεση και αξιολόγηση καταστήματος, μελέτη αρχιτεκτονική και φωτισμού, επίπλωση, εκπαίδευση κ.λπ.

 • Συνεχή υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης πωλήσεων, marketing, λειτουργίας καταστήματος, merchandising, προσωπικού κ.λπ.

Η επιχειρηματική πρόταση τηςFAMOUSξεπερνά το μέχρι σήμερα ανταγωνισμό, αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο και εξασφαλίζει την πλέον επιτυχημένη επιχειρηματική - επαγγελματική ανάπτυξη για τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της. Το μόνο που επιθυμεί είναι η θέληση, ο ενθουσιασμός και η επιθυμία να συνδέσετε την επαγγελματική εξέλιξή σας με ένα ηγετικό brand και μια ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα, σεβόμενοι τις αρχές της ολικής ποιότητας και της άριστης εξυπηρέτησης του πελάτη.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40 τ.μ. + αποθηκευτικός χώρος

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Αρχικό κεφάλαιο κίνησης: 20,000 €

Επίπλωση: Χρησιδάνειο

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 2% επί των αγορών

ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 42